sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Aikainen joulu!

Aikainen joulu on saapunut sisustustarvikkeiden muodossa. Laattoja, tapetteja, maaleja... (Kuva asunto 2.)

Toinen asunto on jo pohjamaalattu kauttaaltaan. Valkoinen väri avartaa heti asuntoa ja saa sen näyttämään isommalta, kuin mitä se näytti maalaamattomana. Ja se tarkoittaa myös, että olemme yhden askeleen lähempänä tapettien laittamista.... jee! (kuva. asunto 1.)
Pientä esimakua sisustusvalinnoista. Saunaan tulee seinään ja kattoon lähes musta paneeli, joka suunnitelman mukaan tuo mukavaa tunnelmaa ja näyttää hyvältä vaaleampia lauteita vasten. (Kuva asunto 1. )
Viikkomme kohokohta! Rakas ystävämme on saapunut ja tekee vihdoin pihat lopulliseen korkoon ja muotoon. Piha saa multa peittonsa ensi keväänä, koska talven aikana multa olisi kuulemma kulkeutunut pois. Pihat näyttävät yht´äkkiä todella suurilta, kun takapihamme vallannut Sveitsi on pikku hiljaa väistymässä. Ensi maanantaina töiden pitäisi olla vihdoin valmiit!
Etupiha. Siinä missä muut näkevät mutaa, liejua ja keskeneräisen talon, me näemme kauan odottamamme kävelytien ja suuren askeleen kokonaisuuden hahmottamisessa! On todella vaikea kuvitella mittasuhteita ennen kuin ne ovat konkreettisesti nähtävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti